Υλικά Επιγραφών LED, ΝΕΟΝ, Σταυροί Φαρμακείων - Hellas LED


+30.6999.546.369

 

Υλικά Επιγραφών LED,

Υλικά Επιγραφών Nέον,

 Σταυροί Φαρμακείων

Ότι ψάχνεις εδώ θα το βρεις, στις καλύτερες τιμές!

Υλικά Επιγραφών LED, ΝΕΟΝ, Σταυροί Φαρμακείων - Hellas LED


ΕλληνικάEnglish (United Kingdom)Bulgarian (Български)+30.2310.546.369

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Υλικά ΕπιγραφώνΥλικά LED ΝΕΟΝ

Υλικά Επιγραφών LED

Το LED (Light Emitting Diode)

       Το LED δεν είναι τίποτε άλλο από μια δίοδο εκπομπής φωτός (LED) ή αλιώς είναι μια πηγή φωτός ημιαγωγών. Τα LED χρησιμοποιούνται ως φανοί δεικτών σε πολλές συσκευές και χρησιμοποιούνται ολοένα και περισσότερο για διαφορετικά είδη φωτισμού. Έχει καθιερωθεί ως ένα πρακτικό ηλεκτρονικό εξάρτημα εδώ και αρκετά χρόνια. Το 1962, τα LEDs εκπέμπουν χαμηλής έντασης κόκκινο φως, αλλά στις σύγχρονες εκδόσεις τους είναι διαθέσιμα σε όλες τις ορατού, υπεριώδους ακτινοβολίας, και υπέρυθρα μήκη κύματος, με πολύ υψηλή φωτεινότητα.

Η λειτουργία των LED

       Όταν μια δίοδος εκπομπής φωτός είναι σε λειτουργία, τα ηλεκτρόνια είναι σε θέση να ανασυνδυάζονται με οπές ηλεκτρονίων στο εσωτερικό της συσκευής, με αποτέλεσμα την απελευθέρωση της ενέργειας με τη μορφή φωτονίων. Αυτό είναι το φαινόμενο ηλεκτροφωταύγειας και το χρώμα του φωτός (που αντιστοιχεί με την ενέργεια του φωτονίου) καθορίζεται από αυτή του ενεργειακού χάσματος του ημιαγωγού. Τα LEDs σήμερα έχουν πολλά πλεονεκτήματα έναντι των λαμπτήρων, συμπεριλαμβανομένων την χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας, και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, τη βελτίωση της ανθεκτικότητας τους, το μικρότερο μέγεθος, και την ταχύτερη εναλλαγή χρωματισμών.

Η Χρήση των LEDΥλικά LED ΝΕΟΝ

       Τα LED (Δίοδοι Εκπομπής Φωτός) χρησιμοποιούνται σε διάφορες εφαρμογές, όπως στην αεροπορία, στον φωτισμό των αυτοκινήτων, στην διαφήμιση, στο γενικό φωτισμό, αλλά και στα σήματα κυκλοφορίας. Τα LEDsέδωσαν την δυνατότηγτα να έχουμε νέων τύπων κείμένου, οθόνες βίντεο, ζωντανό βίντεο, ενώ είναι επίσης χρήσιμα στην προηγμένη τεχνολογία των επικοινωνιών. Οι υπέρυθρες λυχνίες LED χρησιμοποιούνται επίσης σε απομακρυσμένες μονάδες ελέγχου πολλών εμπορικών προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων τηλεοράσεις, DVD players, και άλλες οικιακές συσκευές.

Επιγραφές με LED

       Τα LED λόγω των πολλών πλεονεκτημάτων σε σχέση με τον απλό φωτισμό, όπως αυτών της χαμηλότερης κατανάλωσης ενέργειας, μεγαλύτερης διάρκειας ζωής, τη βελτίωση της ανθεκτικότητας τους, το μικρότερο μέγεθος τους, και την ταχύτερη εναλλαγή χρωματισμών, χρησιμοποιούνται κατά κόρον στην κατασκευή φωτεινών επιγραφών σήμανσης γενικά. Ειδικότερα συναντάμε LED στην κατασκευή οθονών κειμένου, μεγάλων και μικρών επιγραφών καθώς και σταυρών φαρμακείων. Όλες αυτές οι κατασκευές αποτελούνται γενικά από το σκάφος, τις ταινίες (LED strips ) και τους απραίτητους μετασχηματιστές. H Hellas LED είναι μια εταιρία που κινείται στον χώρο των φωτεινών επιγραφών LED και Neon από το 1966. Συνεργαζόμαστε και παρέχουμε προϊόντα μόνο σε τεχνικούς φωτεινών επιγραφών. Οι συνεργάτες μας είναι από τους μεγαλύτερους της Ευρώπης. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για την ποιότητα και την μεγάλη γκάμα των υλικών LED που διαθέτουμε πάνω στον επαγγελματικό φωτισμό και σήμανση.

Υλικά Επιγραφών ΝΕΟΝΥλικά LED ΝΕΟΝ

Το NEON

       Το Νέον (Ελληνική λέξη που σημαίνει "νέα") ανακαλύφθηκε το 1898 από τους βρετανούς χημικούς Sir William Ramsay (1852-1916) και Morris W. Travers (1872-1961) στο Λονδίνο. Τα αέρια που εξατμίζονται μετά την ψύξη του αέρα, εκτός από άζωτο, οξυγόνο και αργό, είναι κρυπτόν, ξένον και νέον. Το χαρακτηριστικό, λαμπερό κόκκινο χρώμα που εκπέμπεται από το αέριο νέον όταν διεγείρεται ηλεκτρικά σημειώθηκε αμέσως από τον Ramsay.

Μετά το 1902, η εταιρεία του George Claude, η Air Liquide, ξεκίνησε την βιομηχανική παραγωγή ποσοτήτων νέον ως υποπροϊόν της υγροποίησης του αέρα, και το Δεκέμβριο 1910 ο Claude έδειξε σύγχρονο φωτισμό νέον που βασιζόταν σε ένα σφραγισμένο σωλήνα νέον. Το 1912, οι συνεργάτες του Claude άρχισαν να πωλούν σωλήνες εκκένωσης νέον όπως διαφημιστικές πινακίδες, που εισήχθησαν στις ΗΠΑ το 1923, όταν δύο μεγάλες πινακίδες νέον αγοράστηκαν από Λος Άντζελες αντιπροσωπεία αυτοκινήτων Packard. Η λάμψη και το κόκκινο χρώμα κάνουν την διαφήμιση νέον εντελώς διαφορετική από τον ανταγωνισμό. Από τότε μέχρι και σήμερα ο φωτισμός Νέον έχει αλλάξει μορφές και έχει πολλές εφαρμογές κυρίως στην σήμανση.

Εφαρμογές Νέον

      Το Νέον χρησιμοποιείται συχνότερα στην σήμανση και παράγει ένα φωτεινό κόκκινο-πορτοκαλί φως. Αν και εξακολουθεί να αναφέρεται ως «νέον», όλα τα άλλα χρώματα δημιουργούνται με τα άλλα ευγενή αέρια, ή από τα διάφορα χρώματα των λαμπτήρων φθορισμού. Το Νέον χρησιμοποιείται σε σωλήνες κενού, υψηλής τάσης δείκτες, αλεξικέραυνα, καθοδικούς σωλήνες τηλεόρασης, και λέιζερ ηλίου-νέον. Υγροποιημένο νέον χρησιμοποιείται εμπορικά ως ψυκτικό μέσο σε κρυογονικές εφαρμογές που δεν απαιτούν τη χαμηλότερη θερμοκρασία εφικτή με πιο ακραίες ψύξης υγρού ηλίου.

Επιγραφές με ΝΕΟΝΥλικά LED ΝΕΟΝ

       Οι χρωματισμοί των σωλήνων Νέον και λόγω των πολλών πλεονεκτημάτων σε σχέση με τον απλό φωτισμό, όπως αυτών της χαμηλότερης κατανάλωσης ενέργειας, μεγαλύτερης διάρκειας ζωής, τη βελτίωση της ανθεκτικότητας τους, το μικρότερο μέγεθος τους, και την ταχύτερη εναλλαγή χρωματισμών, χρησιμοποιούνται κατά κόρον στην κατασκευή φωτεινών επιγραφών σήμανσης γενικά. Ειδικότερα συναντάμε Νέον στην κατασκευή οθονών κειμένου, μεγάλων και μικρών επιγραφών καθώς και σταυρών φαρμακείων. Όλες αυτές οι κατασκευές αποτελούνται γενικά από το σκάφος, τους σωλήνες Νέον και τους απραίτητους μετασχηματιστές Νέον. H Hellas LED είναι μια εταιρία που κινείται στον χώρο των φωτεινών επιγραφών LED και Neon από το 1966. Συνεργαζόμαστε και παρέχουμε προϊόντα μόνο σε τεχνικούς φωτεινών επιγραφών. Οι συνεργάτες μας είναι από τους μεγαλύτερους της Ευρώπης. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για την ποιότητα και την μεγάλη γκάμα των υλικών LED που διαθέτουμε πάνω στον επαγγελματικό φωτισμό και σήμανση.

Υλικά Φωτεινών Επιγραφών, LED, Nέον, Σταυροί Φαρμακείων BLF Υλικά Φωτεινών Επιγραφών, LED, Nέον, Σταυροί Φαρμακείων Brolo-Siet Υλικά Φωτεινών Επιγραφών, LED, Nέον, Σταυροί Φαρμακείων EGL Υλικά Φωτεινών Επιγραφών, LED, Nέον, Σταυροί Φαρμακείων GLOSTERTUBE Υλικά Φωτεινών Επιγραφών, LED, Nέον, Σταυροί Φαρμακείων Ne+ Υλικά Φωτεινών Επιγραφών, LED, Nέον, Σταυροί Φαρμακείων Ricci